Laserontharing/

behandelingen

Definitief ontharen met lasertherapie

 

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een probleem. Zo kun je bijvoorbeeld veel last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief ontharen is dat niet meer nodig. Onze huidtherapeuten zijn expert op het gebied van ongewenste haargroei. Ze weten precies wat te doen om u in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. 

“Ga voor de allerbeste laserbehandeling ongeacht jouw huidskleur en haartype!”

Wat is definitief ontharen

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. De laser zet verschillende lichtpulsen op de huid die zorgen voor warmte-energie. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. Haartjes groeien in verschillende fases en per keer maakt de huidtherapeut met de laser ongeveer 10-20 % van de haartjes definitief stuk. De overige haartjes krijgen een flinke tik en groeien daarna langzamer. Je merkt dus al snel resultaat! Gemiddeld zijn er slechts 6-10 behandelingen nodig voor een gladde, zachte en haarvrije huid. 

Wat is de beste behandeling voor overbeharing

De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid en bij grijze, rode of blonde haren. 

“Onze Minister vindt het van belang dat laserbehandelingen worden uitgevoerd door bevoegde en bekwame BIG-geregistreerde paramedische huidtherapeuten, zoals bij Cosmetique Totale”

Wil jij weten welke methode van definitief ontharen het meest geschikt is voor jou? Kom langs voor een gratis consult en onze huidtherapeut bespreekt na een uitgebreide analyse van jouw huid en haren welke ontharingsbehandeling het meest geschikt is voor jou.

Is definitief ontharen ook voor mannen

Ook mannen voelen zich tegenwoordig prettiger zonder wilde haardos op hun lichaam. Definitief ontharen van de buik en het weg laseren van rughaar zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, liezen en schaamstreek. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan is definitief ontharen in veel gevallen de beste oplossing.
Ontstoken en ingegroeide haren ontstaan helaas veel in de bilnaad, liezen of oksels. Plekken die je graag verzorgd, haarvrij en hygiënisch houdt!

Wordt overbeharing in het gelaat door zorgverzekeraars vergoed

Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. Goed om te weten is dat al onze huidtherapeuten direct toegankelijk zijn. Desondanks is er in sommige gevallen ook een verwijsbrief van uw huisarts nodig om aanspraak te maken op de vergoeding. Bij Cosmetique Totale wordt u altijd geholpen door een kwaliteitsgeregistreerde HBO huidtherapeut (lid NVH). Lees meer over vergoedingen van definitief ontharen.

Maak zelf je afspraak via onderstaande link bij Salon jouw moment. ( alleen op de maandagen )

De verschillende behandelingen 

 

Ben je benieuwd voor welke behandelingen je bij onze huidtherapeut Marina Steijns terecht kunt? Hieronder vind je een overzicht met alle behandelmogelijkheden. Tijdens het gratis consult maakt de huidtherapeut een behandelplan op maat, zodat jij altijd de beste behandeling krijgt voor jouw huid!

Prijzenlijst

NIEUW Prijslijst locaties CT 2022_januari

Bekijk alle prijzen voor de laserbehandelingen

Kom langs

Voor de schoonheid die je verdient