Wie zijn wij

Welkom bij Schoonheidssalon Jouw moment 

Salon jouw moment is een professionele salon voor huidverbetering waar verschillende huidverbeterende behandelingen gegeven worden. Niet alleen het verbeteren van de huid, maar ook voor een luxe ontspanningsmoment kun je bij ons terecht. Wij staan voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig advies en uitsluitend met kwalitatieve producten van merken zoals Dermedics, Nouvital, Bellabaci, Pui Pui make- up. 

De salon is sinds Juni 2018 gevestigd op het Lindeplein  in Brunssum. Veel mensen weten inmiddels de weg naar de salon te vinden. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen zoals o.a. huidverbeterende behandelingen, Acne specialisatie, Permanente make up, definitief ontharen en visagie. Maar ook voor body contouring en begeleiding/coaching bij het afslanken. 

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij ons in de salon. 

Wij hopen u snel te ontmoeten! 

Diana en Sebira.

Diana

 • Eigenaresse
 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1997 en aangesloten bij ANBOS.
 • Acne specialiste
 • Huidverbetering
 • Madero / body sculpting therapie
 • Bindweefselmassage

 

 

Sk4beauty

Sebira

 • Permanent Makeup specialiste
 • Madero/ body sculpting therapie
 • Carbon peeling
 • Tatoo verwijdering
 • Scalp pigmentatie
 • Stamcel therapie

 

 

Marina

Huidtherapeute Cosmetique Totale

Onze huidtherapeute Marina Steijns van  Cosmetique Totale heeft de hbo-opleiding huidtherapie succesvol voltooid en afgesloten met een beproefd onderzoek. Tevens is elke huidtherapeut lid van de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici). Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volgt ze regelmatig trainingen en cursussen in binnen- en buitenland.

Ben je benieuwd voor welke behandelingen je bij onze huidtherapeute terecht kunt? Hieronder vind je een overzicht met alle behandelmogelijkheden. Tijdens het gratis consult maakt de huidtherapeut een behandelplan op maat, zodat jij altijd de beste behandeling krijgt.

Dr.Jurek 

 

Bij Dr Jurek ben je geen nummer die voor een esthetische behandeling kiest. Je bent een mens, een persoon met een verhaal, wensen en noden.  Dr J luistert naar je en zal je altijd voorzien van een eerlijk en correct advies wat betreft je verwachtingen.

“Het is ook zo belangrijk om steeds een gepersonaliseerde behandeling toe te passen omdat elke patiënt zo uniek is.”  Dr Jurek

Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem.  Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.

Esthetiek in een holistische aanpak, een totaalaanpak.  Dr J gelooft in natuurlijke schoonheid.  Dat betekent niet dat je bepaalde aspecten van die natuurlijke schoonheid geen handje mag en kan helpen. Het komt erop neer dat Dr J ervoor zorgt dat welke behandeling je ook wilt laten doen, hij zo dicht mogelijk bij je natuurlijke schoonheid blijft zonder extreme veranderingen.

 

Kom langs

Voor de schoonheid die je verdient