Botox & fillers

BOTOX

Wat is BOTOX ?

 

Botuline toxine, onder de meeste patiënten bekend als Botox® wat eigenlijk een merknaam is, is een spierontspanner die in de huid wordt geïnjecteerd. De botuline toxine blokkeert de impulsen van de zenuwen waardoor het zo de spieren welke worden behandeld verzwakt of helemaal lam legt.
Deze spierontspanning is steeds een tijdelijk effect welk gemiddeld 3-4 maanden duurt.
Het duurt tot 2 weken voordat de botuline toxine volledig is ingewerkt. Je merkt naarmate de dagen dat je de spieren die behandeld zijn steeds minder gaat kunnen bewegen. Het is raadzaam om de behandeling om de 4 maanden te herhalen voor optimaal resultaat.

FILLERS

Wat zijn fillers?

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die geïnjecteerd worden in de huid. Fillers bestaan uit hyaluronzuur.  Dit hyaluronzuur is een eiwit dat zorgt voor volume, stevigheid en hydratatie.  De kwaliteit van de fillers staat bij ons voorop en enkel de beste merken worden gebruikt. Hierdoor kunnen natuurlijke en esthetisch mooie resultaten worden bereikt.

Het effect van een behandeling met fillers blijft gemiddeld een jaar zichtbaar, afhankelijk van de plek die wordt behandeld, alsook het type filler. Naarmate de tijd zal het effect van de behandeling verminderen doordat het hyaluronzuur in de filler op een natuurlijke manier oplost.

SKINBOOSTERS

Wat is een skinbooster?

 

Een skinbooster is een vloeistof die heel oppervlakkig onder de huidt wordt ingespoten.
Er zijn 2 soorten skinboosters; De lichaamseigen PRP (plaatjesrijk plasma dat uit je eigen bloed wordt verkegen) en skinboosters op basis van heel dun hyaluronzuur.
Skinboosters zorgen voor zowel voeding alsook vulling van de huid. Onderhuids worden elastine en collageen geactiveerd waardoor de huid strakker en vitaler wordt. Het is een hoogwaardige aanvullende behandeling in huidverbetering.
Voor sommige gebieden in het aangezicht die niet met een filler kunnen worden behandeld zijn skinboosters een ideaal alternatief. Denk hierbij aan donkere kringen rond de ogen.

ENKELE VOORBEELDEN VOOR BOTOX

  • Wenkbrauwlift
  • Voorhoofd
  • Fronsrimpel
  • Lachrimpels rond de ogen
  • Lip rimpels
  • Kin
  • Hals

Huidreactie 

U kunt wat rode plekjes hebben op de behandelende zones. Soms treedt er op de injectieplaats een klein blauw plekje op. Dit trekt meestal binnen twee dagen weg.

DE DUUR VAN DE BEHANDELING

  •  20 minuten

DE DUUR VAN HET EFFECT

 ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden.

INTERVAL

3 maanden
Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

ADVIES

Wij adviseren u 48 uur na de behandeling geen inspanningen te hebben waarbij u zult zweten. Wacht dus met sporten, het bezoek aan een sauna of het nemen van een hete douche.

NIET TE BEHANDELEN BIJ

Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen met bepaalde spier- of zenuwaandoeningen mogen niet behandeld worden. Er zijn geen bijwerkingen bekend van het gebruik van Botuline toxine bij anti-transpiratie behandelingen. 

 

INTAKE GESPREK

Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten van de Botox behandeling, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Botox behandeling. Ook vragen we wat uw wensen zijn. 

Botuline toxine

½ zone = 80€

1 zone  = 130€

2 zones = 280€

3 zones = 390€

Botox oksels (tegen zweten) 450€

Fillers

0,7ml = 280€ (Enkel voor lippen)

1 ml = 350€

2 ml = 700€

facelift vanaf 3ml = Prijs op aanvraag

Dr. Jurek komt op de onderstaande data bij ons in de salon:

 

* Vrijdag 14 Juni vanaf 17:00

* Dinsdag 2 Juli 18:00

* Donderdag 29 Augustus 17:00

 

Skinboosters

PRP (platelet rich plasma) = 300€

skinbooster= 200€

Profhilo = Body 700€

 

Haartransplantaties

Prijs op aanvraag

Kom langs

Voor de schoonheid die je verdient