Service

Bindweefsel massage

Wat houd een bindweefsel behandeling in

Bij een bindweefsel behandeling krijg je een bindweefselmassage. Door deze speciale massagetechnieken wordt heel gecontroleerd kleine scheurtjes in het bindweefsel gemaakt. Het gevolg hiervan is dat de doorbloeding van de huid verbeterd, de afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Door de kleine beschadigingen gaat de huid meer bindweefselcellen aanmaken en deze zorgen dat er collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen geeft stevigheid aan de huid en elastine zorgt ervoor dat de huid soepel blijft. Bij een bindweefsel behandeling in kuurverband verbeterd het huidbeeld zichtbaar, je ziet er gewoon jonger uit. Deze behandeling zorgt dus echt voor huidverbetering en huidverjonging.

Bindweefsel behandeling in kuurverband

Als uw huid nog jong en strak is kun je al beginnen met een bindweefselbehandeling om de huid in optimale conditie te houden. Een vervolgbehandeling vindt dan meestal plaats om de 3 maanden.  Maar als je huid rimpels en verslappingen gaat vertonen dan is het aan te bevelen om de bindweefselbehandeling in kuurverband te laten doen. Dit is een kuur van 6 tot 12 behandelingen ( ligt aan huid en gewenst resultaat) iedere de week met een rustfase van twee weken. Daarna kun je een onderhoudsbehandeling laten doen om de 8/12 weken, zodat het resultaat  behouden blijft. 

Bindweefsel behandeling is aan te bevelen bij

Een verslapte huid en rimpels. Denk aan een diepe neuslippenplooi, een verslapte kaakcontour, wallen onder de ogen, rokershuid, acnelittekens, slecht doorbloede huid, rimpels op het voorhoofd en lijnen op het decolleté. 

Een bindweefsel behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Reinigen 
  • Aha lysing peeling 
  • Ontvetten van de huid met lotion
  • Bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté. 
  • Herstellend serum 
  • Herstellende crème als afsluiting

Wat kunt u verwachten na de bindweefsel behandeling

U kunt zich na de bindweefsel behandeling een beetje koortsig voelen maar dit verdwijnt na 24 uur. Daarom is het belangrijk om voldoende rust te houden en voldoende te drinken. Uw huid kan wat beurs aanvoelen en rode plekjes vertonen maar die zijn meestal binnen 3 dagen verdwenen en goed te camoufleren. 

Wat kun je thuis doen om de huid te ondersteunen:

Tijdens de bindweefsel behandeling is het van belang dat je zelf in optimale conditie bent, want bindweefselmassage is topsport voor je huid. Dus voor je begint aan deze kuur is het belangrijk dat je gestopt bent met roken, matigt met alcohol, gezond eet. Ook is het belangrijk om iedere dag de huid thuis goed te verzorgen met een anti-aging crème.

Te verwachten resultaat na een bindweefsel behandeling kuur

De vochtbalans van de huid verbetert, rimpels worden minder diep en oppervlakkige rimpeltjes verdwijnen. Wallen onder de ogen verminderen, het kaakcontour en hals worden steviger, de neuslippenplooi wordt minder diep, acne littekens vervagen en het decolleté wordt gladder. Kortom het hele huidbeeld is zichtbaar verbeterd, de huid is steviger en mooier. Dus is een echte huidverbetering en huidverjonging na deze bindweefsel kuur. 

Contra indicaties bij bindweefselmassage:

Koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, algehele malaise, hemofilie, medicatie zoals bloedverdunners en prednison, infectie gevaar bij defecte huid, allergische constitutie, zwangerschap, actieve acne, actieve rosacea. 

Bindweefselbehandeling van decolleté, hals en gezicht

70 min. € 75,-

Bindweefsel deelbehandeling 30 min. € 35,00

45 min € 50,-

Bindweefsel deelbehandeling in combinatie met de beauty angel 15 min ( collageen lichtbehandeling)  € 60,-

Booster behandeling

Alleen te boeken I.C.M een gelaatsbehandeling

Door één van de drie beschikbare Boosters toe te voegen aan een behandeling kunnen wij extra aandacht geven aan de huidzenuw in kwestie. Een effectieve Quicklift van 15 minuten waarmee rimpeltjes rondom de lippen, wallen of slappere kaaklijn te verzachten, vervagen en verstrakken. 

  • Ogen – voorhoofd € 20-  
  • Lippen – wangen € 20-
  • Hals – kaaklijn € 20,-

Kom langs

Voor de schoonheid die je verdient